Sunday, 25 May 2008

Happy 3rd. Birthday My Dear Boy


23rd. May 2008 was Farhan's 3rd birthday. For the last two years we didn't celebrate, can't remember why...either too busy or we just spent luxuriously on him on his special day. This time pun tak lah celebrate sangat, juz a simple blow of a small candle.hehehe.....tapi si kakak yg sampai menangis tak dpt tiup lilin! video ni tak reti plak camne nak rotate gambar dia.


video


We all pegi Spring. Bawa Farhan ronda all the toy shop but end up he doesn't know what to chose. His auntie want to buy present for him tp sebb Farhan pun sampai tak tahu nak pilih so mummy dia nilah yg decide. At last beli kasut Adidas seketul.hehehe


Takleh nak story panjang coz nak kuar jenjalan. Lenkali me update. Bzzzz.......as alwyz..


2 comments:

Greentea-Tay said...

kelakar giler si farhan, tak habis lagi nyanyi dah blow the candle hahahahaha

SimplyMe said...

hehehe.....sori baru perasan ur comment...aci tak... :)
sikecik tu bukannya paham apa...tp dia perasan la suma org cam bg 'full attention' kat dia....apa lagi tersengih-sengih aje la farhan tu

Productivity Tips Found at Pinterest

50 Productivity Tips to Boost Your Brainpower (#Infographic)
Infographic brought to you by Wrike

Koleksi Novel Saya

  • 5 Tahun 5 Bulan - Hlovate
  • Air Mata Kasih - Norhayati Berahim
  • Aku Milikmu - Aleya Anessa
  • Bayangan Rindu - Anis Ayuni
  • Bicara Hati - Damya Hanna

Wanna follow me, I'll follow u back then

Follow by Email

Novel collection

Novel collection

Artphoto

Artphoto