Tuesday, 1 March 2011

I'm counting the days

Yes...it might sound like happy but with sad undertone.


crying smiley for orkut, myspace, facebook
More Animated Gif - GoodLightscraps.com


I'm going to Tokyo this coming Saturday. Yeay! Tentula seronok tapi the opportunity comes not at a good and best of time. My baby baru jer nak celebrates her 8th. month birthday and still fully breastfeed. Tak cukup masa nak buat stock..........but then the more I think of it, the less milk I produce. tersangatlah tension.
Baru je semalam beli formula. Hubby and me takes no less than half an hour to think which formula to chose. Dah le ada 'makcik' selling enfa milk keep 'harassing' us.....haiyoooo.............tak tahu nak nangih ker nak jerit "jangan ganggu kami!" . dan ada juga niat jahat nak bagitahu that our eldest kamelia dulu jenuh dah minum enfa (all stages) sampai kena kejar pegi emergency kat hospital umum kuching sebab sembelit tahap melampau. Dan sekarang ni kami sedang mengamalkan polisi jimat cermat jadi susu enfa yang mahal tu memang tak diizinkan masuk dalam senarai keperluan. ahahahahaaaaaaaa...........but then suma luahan hati ni tinggal jadik monolog jer la.




I support GREEN initiatives

I have this golden opportunity to work with energetic people in Ecoknights http://ecoknights.org.my/ . Though don't have the chance to join the event : Launching of Anugerah Hijau 2011 at MPC http://anugerahhijau.my/latest-news/148-anugerah-hijau-2011-will-be-launched-on-march-8th-2011-at-mpc.html but I sure rejoice with the overall idea. Hopefully can join during the final stage....mana la tahu kot dapat tengok Eco fest.
By the way to all teens out there, freat not. Everybody have their own talent. Join the competition (its free by the way)!!! And if you have the time, do come to MPC www.mpc.gov.my during the launching.

Productivity Tips Found at Pinterest

50 Productivity Tips to Boost Your Brainpower (#Infographic)
Infographic brought to you by Wrike

Koleksi Novel Saya

  • 5 Tahun 5 Bulan - Hlovate
  • Air Mata Kasih - Norhayati Berahim
  • Aku Milikmu - Aleya Anessa
  • Bayangan Rindu - Anis Ayuni
  • Bicara Hati - Damya Hanna

Wanna follow me, I'll follow u back then

Follow by Email

Novel collection

Novel collection

Artphoto

Artphoto