Monday, 27 December 2010

Utusan Malaysia Online - Dalam Negeri

Petang ahad 26.12.2010 dapat panggilan dari Adi. Asalnya happy sebab dah lama tak dengar berita kawan-kawan di Kuching. At the same time wonder jugak sebab dah lama tak borak thru phone dengan adi. Rupanya ada berita buruk. A really sad news indeed. Anak abang Zamros yang bongsu dan sepupunya lemas semasa mandi pool di Damai beach. The cousin meninggal on the way ke hospital. Masa Adi call tu, anak abg Zamros masih coma. Rasa gugur jantung masa dengar. Next morning, dpt sms, arwah telah meninggalkan kita semua. Ikut hati rasa macam nak terbang jer pegi Kuching. Al-fatihah untuk kedua-dua arwah. Semoga abg Zamros, kak Fauziah dan dua orang lagi kakak arwah tabahkan hati, kuatkan semangat. Most of our friends were there and ramai yang ada around that swimming pool. But things just happened. Takdir Allah s.w.t tiada siapa dapat menduga. (Ni gambar lama tahun 2007 family day. Arwah yg pakai baju kuning)


Utusan Malaysia Online - Dalam Negeri

Productivity Tips Found at Pinterest

50 Productivity Tips to Boost Your Brainpower (#Infographic)
Infographic brought to you by Wrike

Koleksi Novel Saya

  • 5 Tahun 5 Bulan - Hlovate
  • Air Mata Kasih - Norhayati Berahim
  • Aku Milikmu - Aleya Anessa
  • Bayangan Rindu - Anis Ayuni
  • Bicara Hati - Damya Hanna

Wanna follow me, I'll follow u back then

Follow by Email

Novel collection

Novel collection

Artphoto

Artphoto