Monday, 25 March 2013

Welcome 2013

Ahahaha...........dah sudah!!!! Dah nak menjengah ke April pun tapi saja je buat title gempaq gitew. kui kui kui

Lamerrrrnyerrrr tak berblog. Ari tu laptop dah sampai hayatnya. Pastu ingat nak beli lappie baru.....tapi sampai ke sudah tak beli-beli. Kebetulan office plak tengah upgrade all desktop to laptop. Jadi dapatla bergaya dengan laptop baru walaupun bukan hak milik kekal. Leceh bila hak milik sementara ni sebab asyik risau jer. Risau salah letak. Risau bila anak-anak 'pinjam kejap'. Risau bila bawa ke mana-mana. Kalo time travel tu, stop kat R&R pun kena heret bag laptop ni. Karang jadik apa-apa, tak pasal je kena surcharge. Itulah, suma orang ingat kerja gomen ni mudah tapi banyak ooooo rules & regulation. Kalo apa-apa hal yang masuk dalam individual record tu maknanya selagi hayat kerja gomen la rekod tu kat situ. tak padam2 punyerrr. Aku? Ntah. Tak pernah ambik kisah pun ada intipati rekod tu. Janji ada kerja buatla kerja.

Busy sebab 'magically' anak dah lima. Busy dengan kerja. Kerja rumah. Kerja pejabat. Tunggu twin besar skit la kot baru dapat aktif blog balik.

Aloooo follower ku yang berapa kerat je tu. Apa khabar korang? :)

2 comments:

Productivity Tips Found at Pinterest

50 Productivity Tips to Boost Your Brainpower (#Infographic)
Infographic brought to you by Wrike

Koleksi Novel Saya

  • 5 Tahun 5 Bulan - Hlovate
  • Air Mata Kasih - Norhayati Berahim
  • Aku Milikmu - Aleya Anessa
  • Bayangan Rindu - Anis Ayuni
  • Bicara Hati - Damya Hanna

Wanna follow me, I'll follow u back then

Follow by Email

Novel collection

Novel collection

Artphoto

Artphoto