Wednesday, 24 August 2016

Kisah pertama kali terjebak dengan Planner Addict Malaysia

Anyone into journaling and planner thingy today? I am....at least that is what i aim to be since January 2016....lalalalaal............I don't know how but somehow I landed into this close group in Facebook namely Planner Addict Malaysia since Sept/Oct 2015. We commonly address each other as PAM member and we also have separate whatsapp group for that.

Well, that is my earlier planner stack and proud of it walaupun tak sempat nak ku update semuanya. Dan nak dijadikan cerita one fine day and it is not a good day, ada pulak air bocor kat opis. Maka habisla half of it soak in water. Sedih giler sebab punyala susah payah menabung dan membeli.

Citer pasal planner ni ada macam-macam chapter. Harapnya I ada kesempatan nak put everything in this blog. At least for my own story telling and record keeping (eh...dah macam penjaga stor pun ada bunyinya! ahaks)

Till then. Semoga semua dalam rahmat Allah taala. Amiiin.

1 comment:

nurulhazwanihamzah said...

am bujo type of person, sebelum berplanner asap ada kertas buku conteng seua penuh dengan to do list paling kurang hehe

Productivity Tips Found at Pinterest

50 Productivity Tips to Boost Your Brainpower (#Infographic)
Infographic brought to you by Wrike

Koleksi Novel Saya

  • 5 Tahun 5 Bulan - Hlovate
  • Air Mata Kasih - Norhayati Berahim
  • Aku Milikmu - Aleya Anessa
  • Bayangan Rindu - Anis Ayuni
  • Bicara Hati - Damya Hanna

Wanna follow me, I'll follow u back then

Follow by Email

Novel collection

Novel collection

Artphoto

Artphoto