Monday, 12 October 2015

Kehilangan

Marissa tengah hijack handphone ....pocoyo....robocarpoly.....barbie.....and suddenly....mama ni Nyang kan? Marissa tak sempat jumpa Nyang. Marissa saaaaayaaaang Nyang sangat-sangat. Marissa dah tak boleh jumpa Nyang lagi.....and i was like speechless....and now I'm crying like a river. Al-fatihah untuk arwah pah Sabariah. Both of us not the closest in the family tapi mak jaga pah sangat lama. Years.....can't remember since when tapi congak2 rasanya ada kot 8-10 tahun.

Arwah pah dulunya ustazah a.k.a cikgu sekolah. Quite a stern person dan masa kecik2 dulu takla rapat pun. Arwah selalu marah kalau tak pakai kain (meaning no pant is allowed in the house)...dan a big no-no is kalau tak pakai tudung. Kalo jumpa ada jer nak kena lecture...

Arwah pah dijemput Ilahi semasa hening pagi. My handphone was off so I only know the news at almost 11 a.m. memang tak sempat ..... ketika sampai semua pun dah nak beredar dari kubur.


Gambar terakhir Marissa dan arwah pah. 

Entah kenapa tiba2 malam ni rasa sangat sedih.

No comments:

Productivity Tips Found at Pinterest

50 Productivity Tips to Boost Your Brainpower (#Infographic)
Infographic brought to you by Wrike

Koleksi Novel Saya

  • 5 Tahun 5 Bulan - Hlovate
  • Air Mata Kasih - Norhayati Berahim
  • Aku Milikmu - Aleya Anessa
  • Bayangan Rindu - Anis Ayuni
  • Bicara Hati - Damya Hanna

Wanna follow me, I'll follow u back then

Follow by Email

Novel collection

Novel collection

Artphoto

Artphoto